MVV met 4-0 te sterk voor SV Meerssen

© PubliciteitsVisie/Frank Kerbusch
MVV heeft de oefenwedstrijd tegen kersverse hoofdklasser Meerssen met 4-0 gewonnen.
Bij rust stond MVV al met 0-2 voor.

Eerste helft

Op sportpark Marsana in Meerssen zag het publiek hoe Koen Kostons al vroeg in de wedstrijd een kans kreeg, maar de bal naast het Meerssense doel werkte. Jonathan Okita van Standard Luik en op proef bij de Maastrichtenaren opende de score en aan het einde van de eerste helft stond 0-2 op het scorebord. Dean Koolhof kwam alleen voor de Meerssense keeper, faalde, maar zag de bal in de rebound alsnog via Pieter Nys in het doel belanden.

Penaltystip

Na rust bood MVV-trainer Ron Elsen meerdere jeugdspelers de kans ervaring in de Maastrichtse hoofdmacht op te doen. Ook bij Meerssen werd flink gewisseld, al leverde dat de hoofdklasser geen doelpunten op. MVV wist de voorsprong te verdubbelen door treffers van Alessandro Ciranni en Tuur Houben, die beiden vanaf de penaltystip raak schoten.
Bij MVV speelde naast Okita doelman Jonas Deumeland op proef en kreeg Jari Vandeputte van FC Eindhoven opnieuw speeltijd.