Stevens nog niet klaar voor contractverlenging

© epa/Frederik von Erichsen
VfB Stuttgart is zeer te spreken over Huub Stevens. De Nederlandse trainer wil zich, ondanks de complimenten, nog niet uitspreken over zijn toekomst bij Die Schwaben.
“Hij brengt veel eigenschappen van deze regio met zich mee, en dan met name vlijt en eerzucht. Ik ben vooral te spreken over zijn manier van werken. Hoe hij het aanpakt, zijn samenwerking met technisch directeur Robin Dutt”, zegt voorzitter Bernd Wahler tegen Kicker.

Nog niet klaar

Toch is de Sittardenaar nog niet klaar om zijn toekomst aan de club te verbinden. “Het is mooi om te horen. Ik heb nog een contract tot de zomer. Maar ik wil eerst kijken hoe ik me voel”, schuift hij de beslissing voor zich uit. De oud-international heeft geleerd van zijn ervaring van afgelopen seizoen, toen hij na de handhaving in de Bundesliga een langer verblijf bij VfB Stuttgart van de hand wees omdat hij aan rust toe was. "Ik kon toen de laatste vijf weken niet goed slapen. Dat was een signaal. Op dit moment slaap ik zeer goed."

Degradatiezone

Sinds de club de oud Roda JC-trainer in november 2014 terughaalde, wist hij de ploeg uit de degradatiezone te halen. Toch houdt de ploeg nog maar net met haar hoofd boven water. Stuttgart staat momenteel op de vijftiende plek met 17 punten uit 17 duels.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!