Wisselende resultaten bij Limburgse handbalmannen

Wisselende resultaten zaterdagavond voor de Limburgse handbalmannen.
Bevo won in de BENE-League van Sasja en in de Eredivisie verloor BFC van E&O, terwijl Handbal Venlo de punten deelde met Aristos.

Sterke eerste helft

Na een enerverende wedstrijd won Bevo in Antwerpen met 23-25 van Sasja. De mannen uit Panningen hadden hun overwinning vooral te danken aan een sterke eerste helft, want in de rust keek Bevo nog tegen een 12-10 achterstand aan. Na de pauze schakelde de ploeg van trainer Jo Smeets een tandje bij en trok het met een sterke eindsprint de zege alsnog over de streep.

Op het nippertje

BFC leed een nipte nederlaag op bezoek bij E&O: 30-29. De wedstrijd ging lange tijd gelijk op. Bij rust stond het met 13-13 nog gelijk, maar in een spannende tweede helft was de thuisploeg uit Emmen net te sterk.
Ook de mannen van Handbal Venlo wisten geen zege te boeken. In sporthal Craneveld bleven de Venlonaren steken op een gelijkspel tegen Aristos: 29-29.