Halve bekerfinale eindstation Handbal Venlo-vrouwen

© iStock
De vrouwen van Cabooter Handbal Venlo zijn er niet in geslaagd zich te plaatsen voor de finale van de nationale handbalbeker.
Quintus was in Sporthal Craneveld in Venlo te sterk voor de vrouwen van coach Robin Gielen en ging met een 26-35 overwinning terug naar huis.

Koe bij de horens

Quintus was in de file blijven steken, maar die vertraging belette de vrouwen uit Kwintsheul niet de koe vanaf het beginsignaal bij de horens te pakken. De Venlose vrouwen stonden na amper vijf minuten al met 2-3 achter en het verschil was vijf minuten later al opgelopen tot 4-7. Venlo kwam terug tot 8-9 maar verloor daarna de aansluiting en stond halverwege de wedstrijd met 13-17 achter.

Droom vervlogen

Het verschil bleef daarna geruime tijd drie doelpunten, maar in het laatste deel van de tweede helft kon Venlo de tegenstander niet meer bijbenen. Quintus liep uit tot 22-29 en had met nog vijf minuten te spelen een voorsprong van tien doelpunten. In de slotfase wisten beide ploegen nog een aantal keren het doel van de tegenstander te vinden, maar de droom zich te plaatsen voor de finale in Almere was toen voor de Venlose vrouwen al lang vervlogen.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!