MVV-er Nwakali geeft Europa League-winnaar het nakijken

MVV'er Kelechi Nwakali snelt langs zijn tegenstander. © Publiciteitsvisie
MVV-huurling Kelechi Nwakali schoot dinsdagavond letterlijk en figuurlijk uit zijn slof toen hij met Nigeria B op het veld stond tegen Atlético Madrid.
De door Arsenal aan MVV verhuurde middenvelder legde de bal van zo'n 20 meter afstand loepzuiver in de kruising.

Openingstreffer

Het tweede vertegenwoordigende elftal van Nigeria speelde vriendschappelijk tegen de ploeg die vorige week nog Olympique Marseille aftroefde in de finale van de Europa League. De openingstreffer van Nwakali zou niet genoeg blijken voor een Nigeriaanse overwinning, want het duel eindigde uiteindelijk in 3-2 in het voordeel van Atlético.
Bron: ZK Videos / YouTube
Sterren?
Bij de Spanjaarden stonden de nodige internationale sterren aan de aftrap. Zo was het eerste keeper Jan Oblak die geen antwoord paraat had op het afstandsschot van Nwakali. Ook de Argentijn Angél Correa en de Franse spits Kevin Gameiro maakten vanaf de eerste minuut hun opwachting. De gelouterde Fernando Torres werd door coach Diego Simeone in de tweede helft ingebracht.

Gehuurd

?Nwakali speelde in het afgelopen halfjaar op huurbasis voor MVV Maastricht, nadat hij in de eerste seizoenshelft nauwelijks aan bod kwam bij VVV-Venlo. In het seizoen 2016/2017 werd Nwakali al een compleet seizoen gehuurd door de Sterrendragers. De Nigeriaan is nog steeds eigendom van Arsenal en het is nog onduidelijk waar hij na de zomerstop aan de slag gaat.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!