Roda JC harkt winst in slotminuten binnen

Archieffoto. Mario Engels namens Roda JC in actie tegen AZ. © Etienne Zegers
Roda JC heeft vrijdagavond het oefenduel op de valreep weten te winnen van FC Eindhoven. In de 90e minuut werd het 0-1 door een goal van Mario Engels.
De oefenwedstrijd was tevens een voorproef op de nieuwe tegenstander in de Keuken Kampioen Divisie.

Brilstand
Het lukte de mannen van trainer Robert Molenaar in de eerste helft niet om het doel te treffen. Jannes Vansteenkiste wist een voorzet van Mario Engels niet te verzilveren. De bal kwam in de handen van keeper Swinkels terecht. Ook een schot van Mart Remans ging net over het doel. Twintig minuten later was het de Eindhovense goalie weer die een doelpunt in de weg stond na een schot van Remans. De geel-zwarten gingen met een brilstand de kleedkamer in.

Voorzet
Het beeld van de eerste helft herhaalde zich ook lang in de tweede helft. Een doelpoging van Engels ging hoog over. Ook Remans had geen geluk met zijn kopbal. Die raakte de paal en ging vervolgens achter. Pas in de laatste speelminuut was het Engels die een voorzet van Livio Milts afmaakte.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!