Gelijkspel voor MVV in laatste oefenpot

© Frank Kerbusch
MVV heeft de laatste oefenwedstrijd in de voorbereiding op het seizoen 2018- '19 gelijkgespeeld. Het werd 1-1 op bezoek bij Almere City FC.
De ploeg van trainer Ron Elsen kwam na ruim een kwartier op voorsprong. Pieter Nys scoorde de 0-1. Bij dat doelpunt blesseerde doelman Joshua Smits zich. De keeper uit Middelaar moest vervangen worden. Verder was er weinig opzienbarends te noteren in de eerste helft.

Gelijkmaker

Kort na rust scoorde Almere de gelijkmaker. Doelman Gilles Deusings ging bij de 1-1 niet helemaal vrijuit. Overigens zat de van PSV gehuurde doelman Luuk Koopmans, evenals de geblesseerde Hawbir Moustafa, niet bij de MVV-selectie.

Slotkansen

De bezoekers kregen via Thomas Horsten, die op proef is, dé kans op 1-2 maar zijn bal ging voorlangs (55'). In de laatste minuten van het oefenduel kreeg Almere nog een paar mogelijkheden, maar de pogingen misten het doel of doelman Deusings bracht redding.

Shirts

Opvallend was dat de thuisploeg in uitshirts speelde en MVV in het thuistenue. De uitshirts van de Maastrichtenaren waren nog niet binnen, vandaar.
Op vrijdag 17 augustus begint de competitie in de eerste divisie: MVV speelt dan in Maastricht tegen TOP Oss.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!