Groene Ster plaatst zich voor volgende bekerronde

© L1
Hoofdklasser Groene Ster uit Heerlen heeft zich als vierde Limburgse club geplaatst voor de volgende bekerronde. De ploeg versloeg derde divisionist TEC uit Tiel met 2-1.
De Heerlenaren kwamen al na 33 minuten met een man minder op het veld te staan, na een rode kaart voor Jorrit Ritzen. Toch ging Groene Ster, met Nathan Rutjes in de basis, rusten met een 1-0 voorsprong.

Comfortabele voorsprong
De Heerlense ploeg, de enige Limburgse amateurclub die zich plaatste voor het hoofdtoernooi, kwam zelfs op een 2-0 voorsprong. In de slotfase maakte TEC de aansluitingstreffer, maar het wist geen verlenging af te dwingen. Donderdagavond wordt duidelijk wie de tegenstander van de Heerlenaren wordt in de tweede ronde van het KNVB bekertoernooi.

MVV is de laatste Limburgse club die zich kan plaatsen voor de volgende bekerronde. De Maastrichtenaren spelen donderdagavond in Utrecht tegen FC Utrecht. Die wedstrijd is live te volgen via L1 Radio.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!