VVV snel klaar met Ajax-talenten

Johnatan Opoku (VVV-Venlo). © Jack Kochanowski
VVV heeft maandagavond de uitwedstrijd tegen Jong Ajax ruim gewonnen. In Amsterdam werd het 0-4 door doelpunten van Clint Leemans, Johnatan Opoku (2) en Joey Sleegers.
VVV kwam na tien minuten spelen op voorsprong door een geweldige knal van Clint Leemans: 0-1. Vijf minuten later verdubbelde Johnatan Opoku de marge: 0-2.

Erger
Het ging van kwaad tot erger met Jong Ajax. Na twintig minuten spelen moest Pelle Clement geblesseerd het veld verlaten. Op slag van rust maakte Joey Sleegers er ook nog eens 0-3 van met een prachtige uithaal.

Gevaarlijk

Na rust probeerde Jong Ajax iets terug te doen, maar het was niet in staat om echt gevaarlijk te worden. De eerste grote kans in de tweede helft kwam na een kleine zeventig minuten spelen voor VVV. Johnatan Opoku kwam oog in oog met Jong Ajax-doelman Peter Leeuwenburgh, maar hij leverde iets af tussen een pass en een doelpoging, waardoor de 0-4 uitbleef. Die maakte hij een kleine vijf minuten voor tijd alsnog.
Wordt 1Limburg Nieuwssite van het Jaar? Stem hier, haal die award naar Limburg en maak kans op mooie prijzen!