MVV begint seizoen met spannend scoreverloop

Jonathan Okita namens MVV in de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles. © Publiciteitsvisie
MVV heeft de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen met 4-3 gewonnen van Go Ahead Eagles.
In Maastricht werkte de ploeg van trainer Ron Elsen drie keer een achterstand weg tegen de degradant van vorig seizoen om vervolgens in de 90e minuut de drie punten in eigen huis te houden.

Tweede treffer

Jonathan Okita besliste de wedstrijd in de laatste minuut van de reguliere speeltijd in Maastrichts voordeel met zijn tweede treffer van de avond. In een aantrekkelijke eerste helft waren de gasten uit Deventer op voorsprong gekomen. MVV schakelde een tandje hoger maar meer dan een aantal hoekschoppen leverde dat in eerste instantie niet op. In de 30e minuut was het dan toch raak: linksback Christophe Janssens scooorde op aangeven van Dean Koolhof de gelijkmaker. Een mooi debuut voor de van Genk gehuurde verdediger, 1-1 was ook de ruststand.
Go Ahead Eagles speler Joey Groenbast kan MVV speler Christophe Janssens niet meer beletten uit te halen en de 1-1 te scoren. © Publiciteitsvisie

Snelle uitval

Na rust had MVV het betere van het spel maar in de 65e minuut scoorde Eagles-spits Sam Hendriks zijn tweede van de avond. Okita antwoordde met een treffer, 2-2 in de 72e minuut. Maar weer scoorde Eagles na een snelle uitval, nu was Langedijk de doelpuntenmaker. Opnieuw toonde MVV passie en strijdlust. Dat resulteerde in de 3-3 in de 88e minuut door Marvin Ogunjimi. Met enig geluk scoorde Okita vervolgens de winnende.
© Publiciteitsvisie