Vuelta voor Tom Dumoulin nog onzeker

© Bron: ANP
Dumoulin is nog niet zeker dat hij de Vuelta gaat rijden. Dat zegt hij in het L1 programma Tour de Limbourg.
Het WK in de Noorse Bergen is Dumoulins grootste doel dit najaar.

Besluit

De Giro-winnaar laat weten zelf graag de Vuelta te willen rijden en er een besluit is gevallen. "We zijn er al uit of ik hem ga rijden of niet, maar ik kan nog even niet zeggen wat besloten is", zegt Dumoulin. "Eerst moeten we organisaties nog inlichten voordat we het besluit bekend maken."

Binck Bank Tour

Zeker is dat Dumoulin de Binck Bank Tour gaat rijden, de opvolger van de Eneco Tour, en daarna het WK wielrennen in Noorwegen.

Houten kop

Dumoulin is nu nog aan het bijkomen van de Giro. De afgelopen weken heeft hij vakantie gehad en rustig aan getraind. "Ik kan goed mijn doelen uitzoeken en ernaartoe leven, maar vervolgens me ook goed kunnen laten gaan", zegt hij. "Dan kan ik misschien ook wel iets te veel wijn drinken en misschien iets te veel ham en kaas gegeten. Vorige week ben misschien een ochtend met een houten kop opgestaan."
Tour de L1mbourg
Iedere dag tijdens de Tour de France vanaf 17:50 uur een sfeervol wielerprogramma vanuit een andere Limburgse plaats, live op L1 TV. Herhaling om 20:50 en 22:50. In het weekend is Tour de L1mbourg te zien vanaf 17:40 uur met herhalingen om 20:40 en 22:40 uur. Te vinden op digitale tv: Ziggo kanaal 713 en KPN kanaal 508.