Merijn Haenen keert weer terug naar Bevo

Al voor de tweede keer maakt Merijn Haenen (25) zijn rentree bij Targos Bevo Hc. Dit keer is het echter definitief dat de rechterhoekspeler terugkeert op het handbalveld.
"Vorig jaar was eigenlijk maar half. Er zat een kampioenschap aan te komen, dus ik dacht 'daar moet ik bij zijn'", grapt Haenen.

Blessuregolf

De rechterhoekspeler hielp Bevo vanaf de Limburgse Handbaldagen 2013 uit wegens een blessuregolf. Zijn rentree beviel toen zo goed dat hij met slechts één keer in de week trainen mocht aansluiten bij de ploeg. Na het behalen van de landstitel stopte Haenen weer. Dit keer is dat anders en is zijn terugkeer wel definitief.

Oppakken

Haenen stopte in mei 2012 met handballen bij Bevo wegens zijn studie aan de Kunstacademie in Rotterdam. Nu hij afgestudeerd is, wil hij zijn oude sport weer oppakken, zo laat Haenen weten aan Dagblad de Limburger/ Limburgs Dagblad.
Haenen is de tweede aanwinst voor volgend seizoen. Eerder trok Bevo al international Toon Leenders uit Nederweert-Eind aan.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!