Luhukay belooft Hertha BSC beterschap

© Flickr/Simon Gawn/CC BY-NC 2.0
Trainer Jos Luhukay van Hertha BSC moet ervoor zorgen dat de Berlijnse ploeg de weg omhoog terugvindt.
De ploeg verloor in de Bundesliga drie wedstrijden op rij en staat met elf punten uit elf wedstrijden vlak boven de degradatiezonde. De voorsprong op hekkensluiter VfB Stuttgart bedraagt slechts twee punten. Vorig jaar eindigde Hertha onder leiding van Luhukay verrassend als elfde.

Ledenraad

De Venlonaar sprak tijdens een ledenvergadering met de hevig teleurgestelde achterban. "De ledenraad heeft ons getoond dat fans emotioneel zijn en willen dat het weer beter gaat met de club. Het is aan ons om daarvoor te zorgen", vertelt de trainer in het Duitse sportblad Kicker.

Vertrouwen

Eerder sprak manager Michael Preetz nog zijn vertrouwen uit in de coach. Het contract van Luhukay loopt door tot de zomer van 2016. "Hij is de juiste trainer. Als hij wil kan hij hier meteen bijtekenen. We zijn misschien nog niet zover als we willen, maar we verliezen zeker het geduld niet. In de winterstop zullen bovendien enkele geblesseerde spelers terugkeren. Dat zal ons ook weer verder helpen", zo sprak de clubbaas.
Bij Hertha BSC spelen de Nederlanders John Heitinga en Roy Beerens.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!