Zuur verlies voor Lions in Antwerpen

De handballers van OCI-Lions hebben in Antwerpen voor de BeNeleague met 25-22 verloren van het nog puntloze Sasja Antwerpen.
Een bittere en zure nederlaag, zeker omdat Lions verzuimde goed gebruik te maken van de vele kansen die de ploeg uit Sittard-Geleen kreeg. Bij de rust leidde de ploeg van coach Monique Tijsterman nog met 13-15 en leek er niets aan de hand.

Tweede helft

Maar in de tweede helft kwam de Nederlander Mike Tadey bij Sasja in het doel en dat brak Lions enorm op. Tadey bleek het grote struikelblok in een duel dat ook nog eens keihard en steeds rommeliger werd. Lions miste talloze kansen terwijl Sasja wel het net vond.

Nederlaag

Door deze nederlaag zakt Lions drie plekken op de ranglijst. De ploeg gaat van plek drie naar plek zes. Volgende week komt Volendam naar Sittard en die ploeg haalde zaterdagavond fors uit tegen koploper Achilles Bocholt, 30-24. Lions miste drie spelers maar daar lag het niet aan gaf assistent coach Lambert Schuurs aan. "Wij misten teveel kansen. Mike Tadey stond een puike partij te keepen".