MVV klampt zich vast aan thuisvoordeel

© Wouter Roosenboom
Met de vorige thuiswedstrijd - waarin drie keer werd gescoord tegen Achilles - als houvast bereidt MVV zich voor op het duel in de Geusselt vrijdagavond (20:00 uur) tegen FC Eindhoven.
De Maastrichtenaren hopen opnieuw te profiteren van het thuisvoordeel, in een seizoen waarin de ploeg grote moeite heeft om het net te vinden.

Geluikwaardig

"In een aantal uitwedstrijden zijn we overklast, maar in eigen huis zijn we steeds gelijkwaardig geweest aan de tegenstander”, meent trainer Ron Elsen. "Eindhoven is een uitstekende ploeg, in mijn ogen zelfs een outsider voor de titel, achter NEC en Roda. Maar ik vind dat we in Maastricht voor niemand bang hoeven te zijn.”

Opstelling

Stef Peeters is bijna hersteld van zijn blessure (hamstrings), maar is nog niet fit genoeg voor een plek in de wedstrijdselectie. Mark Veldmate heeft een spierscheuring (hamstrings) en is nog enkele weken uitgeschakeld.
Elsen wil zijn opstelling nog niet prijsgeven. Niet uitgesloten is dat Ronald Hikspoors als spits in de basis start. Hij verving Sven Braken vorige week bij Telstar (2-0) in de rust.