Operatie dreigt voor VVV-speler Maksimenko

Stadion De Koel in Venlo met het standbeeld van clublegende Jan Klaassens. © Jack Kochanowski
Trainer Maurice Steijn van VVV-Venlo kan voorlopig niet beschikken over verdediger Vitalijs Maksimenko.
De Let verdraaide vorige week zijn knie in de bekerwedstrijd tegen FC Eindhoven en moet vrezen voor een operatie. "Vitalijs heeft een scheurtje in zijn binnenmensicus opgelopen. De kans is groot dat hij onder het mes moet waardoor hij voor langere tijd aan de kant moet blijven'', aldus Steijn.

Helmond Sport

Voor de thuiswedstrijd tegen Helmond Sport vrijdagavond zijn Guus Joppen en Danny Post twijfelgevallen. "Danny en Guus kampen nog altijd met naweeën van de blessures die hun eerder langere tijd aan de kant hielden. Daardoor krijgen ze af en toe een terugval en weet ik nog niet of ze inzetbaar zijn tegen Helmond Sport.'' Pim Balkestein kan wel gewoon in actie komen. De verdediger liep vorige week een hoofdwond in het competitietreffen met Eindhoven, maar is voldoende hersteld.

Plaagstootje

Fans van Helmond Sport deelden woensdagavond alvast een plaagstootje uit in aanloop naar het duel. Supporters van de Brabantse club lieten een aantal vlaaien achter voor de deur van stadion De Koel. "Vandaag eten jullie vlaai. Wij vrijdag!!", staat er op een briefje.