EVV maakt na rust het verschil tegen ADO'20

EVV heeft zondagmiddag thuis met 4-1 gewonnen van ADO'20.
De topklasser uit Echt begon sterk aan de wedstrijd, maar kwam na een kwartier toch op 0-1.

Vier keer na rust

De thuisclub had het daarna lastig tot aan de rust. In de tweede helft kwam EVV wel in haar ritme en maakte Chefrino Eind de gelijkmaker. Daarna ging het snel. Steff de Wit nam de 2-1 en 3-1 voor zijn rekening en het was uiteindelijk Rick Verbeek die vanaf de strafschopstip de eindstand bepaalde.

Achmed Ammi

Door de drie punten brak EVV ook door de tweehonderd puntengrens in de Topklasse. De Echtenaren hadden daar vijf jaar voor nodig.
Bij EVV maakte voormalig prof Ahmed Ammi overigens zijn debuut zondagmiddag. Hij stond aan de basis van de 2-1.