© Lé Giesen
VVV heeft zondagmiddag de uitwedstrijd tegen Sparta met 1-0 verloren.
Bij de Rotterdammers werden de verdedigers Daniël Breedijk en Michel Breuer van het veld gestuurd, maar toch was de ploeg van de geschorste Maurice Steijn niet in staat om een goed resultaat te behalen.

Goed keeperswerk

VVV mocht doelman Niki Mäenpää danken dat het niet op een vroege achterstand kwam en met 0-0 ging rusten. In de tweede helft kreeg Sparta-verdediger Breedijk al binnen een minuut zijn tweede gele kaart, maar VVV wist vervolgens niet te profiteren van de overtalsituatie. Het was zelfs Sparta dat de leiding nam via Denis Mahmudov twintig minuten voor tijd: 1-0.

Tweede rood

Tien minuten voor het einde moest ook aanvoerder Breuer na zijn tweede gele prent vertrekken. Ook dat was voor VVV niet voldoende om minimaal een punt mee naar huis te nemen.
Niels Fleuren (27) speelde zijn driehonderdste competitiewedstrijd in het shirt van VVV. Hij is na Frank de Boer de jongste speler in Nederland die dit aantal heeft bereikt.