Bundesliga: Verhaegh scoort, Luhukay verliest

© Hollandse Hoogte
Kronenberger Paul Verhaegh heeft zaterdag namens FC Augsburg eenmaal gescoord in het gewonnen thuisduel tegen Hamburger SV. Het werd 3-1.
Augsburg kwam in de blessuretijd van de eerste helft op achterstand door een treffer van Rafael van der Vaart. In het tweede bedrijf boog Augsburg de wedstrijd om. Na doelpunten van Altintop en Bobadila besliste Verheagh het duel door twintig minuten voor tijd een strafschop te benutten.

Jos Luhukay

Trainer Jos Luhukay van Hertha BSC verloor thuis met 1-0 van Bayern München. De Venlose oefenmeester zag hoe Arjen Robben namens de Beierse ploeg de enige treffer van de wedstrijd maakte. Hertha moet na de nederlaag blijven oppassen voor degradatie.
Heerlenaar Roel Brouwers speelt zondag met Borussia Mönchengladbach bij Vfl Wolfsburg.