Fortuna onbevangen tegen NAC

Kevin Kis. © Jack Kochanowski
Even los van alle competitieperikelen kan Fortuna Sittard dinsdag in de strijd om de KNVB-beker onbevangen aantreden tegen NAC.
Trainer Peter van Vossen vindt echter dat onbevangenheid niet verward mag worden met een instelling alsof er niets op het spel staat. "Want ook Fortuna heeft wat te verliezen. Het zou immers fantastisch zijn als we de laatste zestien zouden bereiken."

Niet kansloos

Van Vossen acht zijn ploeg niet kansloos tegen de eredivisionist. "NAC is de betere ploeg en is het aan zijn stand verplicht hier te winnen. Precies daar liggen onze kansen. Voor Fortuna is het een fantastisch affiche op het goede moment. Even op andere gedachten komen; even een andere competitie."

Vraagteken

Ramon Voorn, die vrijdag bij FC Den Bosch voortijdig met een blessure het veld verliet, is weer hersteld en begint in de basis.
Een vraagteken staat achter het meespelen van Kevin Kis. De linkerverdediger trainde maandag apart van de groep. Kort voor de wedstrijd moet blijken of hij tegen NAC kan aantreden.
Opstelling Fortuna: Kaya, Turan, Ter Borgh, Linssen, Kis (?), Voorn, Janssen, Briels, Vlug, Conneh, Waalkens.
Fortuna Sittard- NAC Breda: dinsdagavond, 20:00 uur, Fortuna Sittard Stadion

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!