Elsen: in beker gelden andere wetten

© L1
Gesterkt door de eerste competitiewinst in twee maanden (de 3-2 winst op Achilles) trekt MVV dinsdag naar de Koel voor de bekerderby tegen VVV.
Trainer Ron Elsen beseft dat het een confrontatie is met een onvoorspelbaar karakter. "In de beker gelden heel andere wetten dan in de competitie. Voor MVV is deze wedstrijd zowel sportief als financieel van groot belang. Als je wint kan er in de volgende ronde mogelijk een heel aantrekkelijke tegenstander uit de bus rollen. En bovendien krijg je dan een financiële bonus van de KNVB.”

Vergeten te scoren

MVV en VVV speelden dit seizoen al in de competitie tegen elkaar (0-0). De Maastrichtenaren heersten toen op alle fronten, maar vergaten te scoren. Elsen: "VVV is toen gewaarschuwd, ze zullen zich nu wapenen. Wij moeten daar rekening mee houden." MVV start met dezelfde basis als tegen Achilles. Mark Veldmate en Stef Peeters ontbreken wegens blessures. Ronald Hikspoors is terug en begint op de bank.
Opstelling MVV: Coppens, Moustafa, Knops, Kuipers, Ofori, Vorthoren, Smeets, Ospitalieri, Brouwers, Braken, Croux.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!