Zwart Wit kan niet stunten tegen reserves Lions

De handballers van OCI-Lions 2 hadden dinsdagavond in Oirsbeek geen enkele moeite met Zwart Wit en bereikten de tweede bekerronde.
De ploeg van Harold Nusser, de nummer drie van de eredivisie, klopte hoofdklasser Zwart Wit met 12-30 na een 4-14 ruststand.
Toch startte Lions moeizaam omdat de ploeg zonder hars moest spelen en dan doet de bal soms 'rare' dingen. Zwart Wit-doelman Sander Hayen was zeker in de beginfase goed op dreef en pakte diverse ballen.

Gas erop

Maar vlak voor de rust schakelde Lions een tandje bij en ook na de rust bleef de ploeg het gas erop houden. Lions-2 was inmiddels aangevuld met vier eerste teamspelers, te weten Ivo Steins, Dylan Vossen, Marco Vernooy en de Porugees Jao Jacob Ramos.

Na heel veel breaks, die Lions kon lopen omdat Zwart Wit vermoeid was, kwam de dertig op het scorebord. "Daarna namen we wat gas terug omdat zondag de nummer twee Houten op bezoek komt. Dat wordt net als afgelopen zondag tegen Tachos weer een spektakel", vertelde teambegeleider Ton Elissen van Lions na afloop.