Limburgse Handbaldagen eindigen voor Bevo met nederlaag

Coach Martin Vlijm spreekt zijn spelers toe. © Bas Quaedvlieg (MGL)
De handballers van Bevo Hc hebben de Limburgse Handbaldagen niet met een positief gevoel kunnen afsluiten.
De wedstrijd om de vijfde en zesde plek werd met 24-27 verloren van RK Metaloplastika Sabac uit Servië. Daardoor eindigt de landskampioen als zesde.

Sterk begin

Bevo begon het duel heel sterk en liep uit naar een 6-2 voorsprong door doelpunten van Jeroen van den Beucken en Dennis Vlijm. De Serven kropen gedurende de eerste helft dichterbij. Bij rust was het verschil nog maar twee treffers in het voordeel van Bevo: 11-9.

Gelijkopgaand

Na de thee ging de wedstrijd lange tijd gelijk op. Tot tien minuten voor tijd was het verschil nooit groter dan één treffer. Beide ploegen gingen voor de winst, maar het was de winnaar van de Challenge Cup van 2014 die in de slotfase de zege pakte. Uitblinker bij Sabac was doelman Borislav Vladsavljevic.
Bevo eindigt nu op de zesde plek, Sabac wordt vijfde.