MVV verlaat Klein Geusselt na ruim 20 jaar

MVV-spelers aan het trainen op Klein Geusselt (archieffoto).
Na ruim twintig jaar verlaat MVV de accommodatie op het trainingscomplex Klein Geusselt.
Het gebouw, dat al jaren in een deplorabele staat verkeert, staat op de nominatie om te worden gesloopt. Spelers en technische staf zullen vanaf deze week hun uitvalsbasis hebben in het stadion.
Sef Vergoossen
Klein Geusselt werd in het begin van de jaren negentig geopend. Sef Vergoossen, de toenmalige trainer, was de drijvende kracht achter het trainingscomplex aan de rand van de wijk Amby, op loopafstand van Stadion Geusselt. Na de degradatie uit de eredivisie, gevolgd door financiële problemen, raakte het gebouw in verval.

Een verhuizing werd steeds op de lange baan geschoven, omdat MVV en de gemeente Maastricht niet op één lijn zaten. De club heeft nu besloten om alles samen te ballen in het stadion.

Kunstgras
MVV hoopt dat er vanaf komend seizoen kunstgras in de Geusselt ligt, waarop dagelijks getraind kan worden. De rest van dit seizoen zal de selectie trainen bij VV Scharn of op de velden die liggen naast het te slopen gebouw op Klein Geusselt.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!