Paul Verhaegh vergeet winnende doelpunt

Paul Verhaegh. © Facebook/FC Augsburg
Paul Verhaegh was zondagavond nog de matchwinner in het duel tussen FC Augsburg en Hertha BSC, maar van de winnende treffer kon hij zich na afloop niets meer herinneren.
De verdediger uit Kronenberg liep een lichte hersenschudding op nadat hij met zijn hoofd hard tegen een tegenstander was geknald. Verhaegh kon niet meer verder spelen en werd voor de zekerheid naar het ziekenhuis gebracht."Het leek op de bank net alsof hij in een roes zat, hij kon zich niet alles meer herinneren, bijvoorbeeld dat hij had gescoord", zei technisch directeur Stefan Reuter na afloop.

Vreugde groter dan de kater
In het ziekenhuis bleek maandag dat Verhaegh een lichte hersenschudding heeft. Toch hoeven de fans zich geen zorgen te maken. "Het gaat inmiddels een stuk beter met me", zo laat de verdediger weten op Facebook. "De vreugde over de drie punten is groter dan de kater."

Penalty
Verhaegh tekende zondagavond nog voor de enige treffer, na een halfuur schoot hij een penalty tegen de touwen. De goal van Verhaegh betekende weer een domper voor een andere Limburger; Hertha-trainer Jos Luhukay moest met 0 punten terug naar huis.