Cooky Voorn nieuwe trainer Bekkerveld

Cooky Voorn © L1
Cooky Voorn wordt de nieuwe trainer bij rksv Bekkerveld. De oud-assistent bondscoach zal bij de eerste klasser Dominik Vergoossen opvolgen.
De oud-assistent bondscoach zal bij de eersteklasser Dominik Vergoossen opvolgen. Vergoosssen is trainer van de A1 bij Roda JC en heeft een fulltime-aanbieding ontvangen van de Kerkraadse profclub.

'Mis voetbal'

Voorn assisteerde Bert van Marwijk bij het Nederlands elftal, bij Feyenoord, Borussia Dortmund en Fortuna Sittard. Voorn: "Ik mis het voetbal. We hebben al een paar gesprekken gehad. Ik ken de club Bekkerveld en het is een nette, degelijke club. Daarnaast kan de nieuwe accomodatie een van de mooiste van Limburg worden."
Voorn werd aan het begin van vorig seizoen assistent-trainer van Tini Ruijs bij MVV Maastricht. Na een nederlaag in de bekerwedstrijd tegen de amateurs van JVC Cuijk stapte het trainersduo eind 2013 op na bedreigingen.

EVV

De huidige Bekkerveld-trainer Vergoossen begon in Echt bij EVV zijn amateur-trainersloopbaan. Vergoossen is momenteel bezig aan zijn vierde seizoen bij Bekkerveld en combineert deze functie met het jeugdtrainersschap in Kerkrade.