EVV door het oog van de naald in Haarlem

EVV staat dankzij een 2-1 zege bij EDO op de gedeelde tweede plaats in de topklasse, maar de ploeg uit Echt kroop in Haarlem door het oog van de naald. Yael Heatubun schoot EVV pas in blessuretijd naar de zege.
De ploeg uit Echt, die met personele problemen kampte, voetbalde niet groots in Haarlem. EDO nam diep in de tweede helft verdiend de leiding via Jef Kemper. De thuisploeg miste vervolgens diverse kansen om het duel in het slot te gooien.

Duur te staan
Dat kwam de Haarlemmers duur te staan. EVV kreeg de gelijkmaker op een presenteerblaadje, toen spits Heatubun in het strafschopgebied onderuit werd gehaald. Rood voor keeper Sonny ten Hoopen, strafschop voor EVV. Rick Verbeek wist wel raad met het buitenkansje, 1-1.

EDO ging in de slotfase vol voor de winst, en raakte de binnenkant van de paal. Aan de andere kant sloeg Heatabun in blessuretijd nog toe namens EVV, 1-2.

Zesde plaats

EVV staat nu zesde, met zes punten uit drie duels en heeft evenveel punten als nummer twee UNA. Koploper is OJC Rosmalen, dat vorige week nog te sterk was voor EVV.