Michael Hool molesteert concurrentie

© MGL Irene Wouters
Heerlenaar Michael Hool won zondag beide manches tijdens het Nederlands kampioenschap motorcross in Well. Hij zette zijn concurrenten twee keer te kijk.
Waar de concurrentie de grootste problemen had met de loodzware omloop, leek het Hool alles behalve moeite te kosten. Hij vloog letterlijk over het circuit. De eerste manche won hij met dertig seconden voorsprong. De weede manche was de Heerlenaar echt ontketend. Hool reed maar liefst vijftig seconden weg van nummer twee René Albers. Mike van den Bogaert uit Den Bosch werd op gepaste afstand derde.

2015
Seizoen 2014 loopt nog door tot november. Toch is Hool al een poosje bezig om alles in orde te krijgen voor 2015. "Het ziet er goed uit", begint Hool. "De planning is om een volledig seizoen EK's te rijden op een KTM."

Swalmenaar Bas Vaessen vergezelt Hool volgend seizoen in het EK. Hij tekende een contract bij het fabrieksteam van Suzuki. De Swalmenaar maakt de overstap naar de viertaktmachine en is op dit moment bezig om alvast zo veel mogelijk te wennen aan de nieuwe motor.