Reünie volleyballers Guido Görtzen (4 aug 2021)

Reünie gouden volleybalteam met Guido Görtzen

Guido Görtzen, Peter Blangé, Henk Jan Held en Ron Zwerver. Allemaal waren ze woensdagmiddag aanwezig bij de reünie op Papendal. Op 4 augustus 1996 scheef het Nederlands volleybalteam historie met een gouden medaille tijdens de Olympische Spelen in Atlanta.

Handbalsters starten voorbereiding Tokio met zege op Slovenië
Handbalsters in tranen na uitschakeling in Tokio

Het is de Nederlandse handbalploeg, met Larissa Nusser en Inger Smits, niet gelukt om zich te plaatsen voor de halve finale op de Olympische Spelen. Frankrijk was veel te sterk, 22-32.

Maikel van der Vleuten
Ehrens blije bondscoach met eerste medaille

Rob Ehrens uit Weert heeft met zijn springteam een vliegende start gemaakt in Tokio. Maikel van der Vleuten pakte woensdag de bronzen medaille met Beauville Z.

Dylan Vente Roda JC Kerkrade (playoff-wedstrijd vs De Graafschap)
Roda, Vente en Feyenoord akkoord: spits tekent in Kerkrade

Drie dagen voor de competitiestart heeft Roda JC haar topkandidaat voor de spitspositie vastgelegd: Dylan Vente.

Stijn Daemen (18 jan 2021)
Stijn Daemen rijdt als stagiair bij Belgische wielerploeg

Wielrenner Stijn Daemen (22) uit Landgraaf zal de rest van het seizoen als stagiair aan de slag gaan bij de Belgische wielerformatie Intermarché-Wanty-Gobert Matériaux.

Max Verstappen, GP Emilia Romagna Italië (2021)
Zandvoort gaat gewoon door met voorbereidingen Grand Prix

De gemeente Zandvoort en evenementenorganisatie Zandvoort Beyond gaan gewoon door met de voorbereidingen voor de Formule 1 Heineken Dutch Grand Prix, die in het eerste weekend van september in de badplaats wordt verreden.

Lieke Derks
Judotalent Derks pakt goud in Boekarest

Terwijl topjudoka Juul Franssen net terug is van de Olympische Spelen, doen ook de Limburgse junioren het goed. Lieke Derks uit Belfeld heeft goud gewonnen op de Europese Cup in Boekarest.

Maikel van der Vleuten
Team Rob Ehrens pakt twee finaleplekken Tokio

Bondscoach Rob Ehrens kan tevreden zijn. Springruiters Marc Houtzager en Maikel van der Vleuten hebben zich op de Olympische Spelen in Tokio geplaatst voor de individuele springfinale woensdag.

Robin Frijns Formula E 2021 Envision Virgin Racing
Titelkandidaat Frijns rijdt ook volgend seizoen in Formule E

Robin Frijns heeft zijn contract bij het Formule E-team van Envision Virgin Racing met één jaar verlengd.

ANP-434982906
Handbalsters winnen en treffen Frankrijk in kwartfinales

De Nederlandse handbalsters hebben de groepsfase van de Olympische Spelen afgesloten met een overwinning op Montenegro: 30-29.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten