Derby MVV Maastricht - Roda JC voetbal

'Derby Roda JC-MVV niet op vrijdag, maar op zondag'

Als het aan uitzendgerechtigde FOX Sports ligt, wordt de derby tussen Roda JC en MVV verschoven naar zondag 12 januari.

Demi Schuurs
Schuurs niet opgewassen tegen duo uit Chinees Taipei

De kwartfinale is voor Demi Schuurs en dubbelpartner Anna-Lena Grönefeld het eindstation van het WTA-toernooi van Osaka gebleken.

Richard Jensen FC Eindhoven - Roda JC
Roda-verdediger Jensen mogelijk opnieuw lang uit roulatie

De blessure die Roda-speler Richard Jensen vorige week opliep in het duel tegen FC Eindhoven is ernstiger dan verwacht. Daardoor is de kans groot dat de Finse verdediger weer een tijd uit de roulatie is.

ANP-Tom Dumoulin en Georg Preidler
Dopingzondaar smet op Giro-winst Dumoulin

Tom Dumoulin is boos en ontdaan nu een oud-ploeggenoot mogelijk ook doping heeft gebruikt bij de Giro d'Italia in 2017, het jaar waarin hij de Giro won. Knecht Georg Preidler had al bekend bloeddoping te hebben gebruikt vanaf 2018.

Tour de Dumoulin Tom Dumoulin
Eerste editie Tour de Dumoulin: meer dan 1000 deelnemers

Aan de eerste editie van de Tour de Dumoulin doen minstens 1000 deelnemers mee.

ANP
Breuk Tom Dumoulin Fanclub: drie bestuursleden stappen op

Drie bestuursleden van de Tom Dumoulin fanclub zijn opgestapt.

Aziz Khalouta
Aziz Khalouta: 'Oliseh heeft me kapot gemaakt'

Aziz Khalouta heeft het profvoetbal vorig jaar vaarwel gezegd. Als prof stond de Venlonaar te boek als probleemkind. Zo sloeg hij VVV-ploeggenoot Melvin Platje in zijn gezicht en kreeg hij het bij Fortuna aan de stok met trainer Sunday Oliseh.

Britt Bongaerts Roermond volleybal
Volleybalsters buigen pas laat voor Servië

De Nederlandse volleybalsters, met de Roermondse Britt Bongaerts, hebben bij het toernooi om de World Cup in Japan hun tweede nederlaag geleden.

Extra inhaalmogelijkheid voor Verstappen in Singapore

De Formule 1-coureurs krijgen aankomend weekend op het stratencircuit van Singapore niet te maken met twee, maar drie DRS-zones.

Belangrijke week Van Bommel en Hendrix: 'Kijken ernaar uit'

De Limburgse vertegenwoordiging bij de hoofdmacht van PSV bestaat uit coach Mark van Bommel en Jorrit Hendrix. De twee krijgen in vier dagen tijd twee fraaie affiches voor de kiezen: donderdag in de Europa League tegen Sporting Lissabon en zondag in de Eredivisie tegen Ajax.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart