Lieke Martens

Oranjevrouwen winnen in Venlo van sterk Duitsland

De Nederlandse voetbalsters hebben in Venlo Duitsland in een vriendschappelijk duel verslagen.

handbal oranje heren
Ivar Stavast en Evert Kooijman terug bij handbalselectie

Handballers Ivar Stavast en Evert Kooijman zijn door bondscoach Erlinger Richardsson opgeroepen voor de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Polen. Beide spelers waren tijdens de laatste wedstrijden van Oranje niet geselecteerd.

Steins PSG
Steins wijst PSG de weg tegen koploper Kielce

Onder leiding van handballer Luc Steins heeft Paris Saint Germain het EHF Champions League-duel van koploper Kielce gewonnen

Tourversie Amstel Gold Race 2019
Toerversie Amstel Gold Race verplaatst naar september

De toerversie van de Amstel Gold Race is verplaatst naar zaterdag 11 september. Normaal gesproken is de toerversie van de wielerwedstrijd in hetzelfde weekend als de wedstrijd voor de profs.

Amateurvoetbal
KNVB: competities bij amateurs niet meer hervat

De seniorencompetities in het amateurvoetbal in de categorie A (eerste elftallen Tweede Divisie tot en met vijfde klasse) worden dit seizoen niet meer hervat.

Piet Velthuizen
Doelman Velthuizen sluit aan bij Fortuna

Doelman Piet Velthuizen traint de komende periode mee bij Fortuna Sittard.

RB16B Max Verstappen
'Grootste verandering Red Bull zit aan de binnenkant'

Dinsdag onthulde het Red Bull Formule 1-team de nieuwe bolide, de RB16B, waarmee Max Verstappen in 2021 over de circuits raast.

britt ummels
Britt Ummels en Mahadi Abdi Ali naar EK Indoor atletiek

Atletiekvereniging Unitas levert twee atleten aan de nationale ploeg die begin maart deelneemt aan het EK Indoor atletiek in Polen.

ivo verhorstert
Limburgers in judoselectie European Open Praag

Ivo Verhorstert, Mark van Dijk, Mo van Dun en Jules Blom zijn door de judobond geselecteerd voor de European Open in Praag.

Edit - Hans de Koning
VVV-Venlo en coach De Koning na seizoen uit elkaar

Coach Hans de Koning vertrekt na dit seizoen bij VVV-Venlo. Dat hebben club en oefenmeester in onderling overleg besloten.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl