roda2

Roda JC slaagt voor test met publiek

De eerste serieuze test bij Roda JC van een wedstrijd met publiek, is goed verlopen. Ruim 800 fans waren in het stadion voor een oefenpotje tegen Eindhoven. Op wat kleine dingetjes na verliep alles prima.

ladies only
Vrouwenavond op het Tom Dumoulin Bike Park

Zo'n 35 vrouwen uit heel Limburg verzamelden zich voor de Ladies Only-avond op het Tom Dumoulin Bike Park in Sittard. Ze kregen les van de profs van Team Sunweb.

DRI202008039020OP
Croux, Remans en Bouchouari helpen Roda JC voorbij Eindhoven

Enkele dagen na Roda JC's blamage tegen SV Meerssen (2-3) heeft de ploeg van Jurgen Streppel wel competitiegenoot FC Eindhoven geklopt. Het oefenduel maandagavond in Kerkrade eindigde in 3-1.

Handbal stock doelpunt net
Start BENE-league handbal uitgesteld

De start van het nieuwe seizoen van de BENE-league handbal is uitgesteld. Vanwege de heropleving van het coronavirus in België zijn de wedstrijden verboden.

Martijn Wismans
Martijn Wismans nieuwe algemeen directeur Roda JC

Met de aanstelling van Wismans als algemeen directeur en een compleet nieuwe Raad van Commissarissen moet Roda JC organisatorisch weer alles op de rails krijgen.

ANP-419960989
Max Verstappen scoort ook in de kijkcijferlijst

De deelname van Max Verstappen aan de Britse Grand Prix en de spannende ontknoping van de race heeft Ziggo een flink aandeel in de kijkcijfers van zondag opgeleverd.

ANP-419960410
Analyse F1: Ook dominant Mercedes kent haar grenzen

Op het moment dat Max Verstappen zondagmiddag moest concluderen dat Mercedes ongenaakbaar is, liep de superieure Duitse renstal toch deuken op.

Bert van Marwijk
Video: Bert van Marwijk ontdaan na brand SV Meerssen

Oud-bondscoach Bert van Marwijk is ontdaan na de brand die zondagmorgen vroeg de kantine van SV Meerssen in de as legde.

ANP-419927183
Verstappen tweede na curieuze slotfase op Silverstone

Max Verstappen heeft zondag in de slotfase van de Grand Prix van Groot-Brittannië de tweede plek weten te pakken. Hij profiteerde van een lekke band bij nummer twee Valtteri Bottas, maar greep nét naast de racezege in een bloedstollende slotronde.

SV Meerssen afgebrand (2 aug 2020)
Kantinebrand SV Meerssen: 'Herinneringen allemaal weg'

Het was schrikken voor Hub Odekerken van SV Meerssen, toen hij in de nacht van zaterdag op zondag metershoge vlammen uit het gebouw van zijn geliefde voetbalclub zag komen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV