Spoorlopersimulator op hulpverleningsdag 112 On Wheels

Bij de vierde editie van hulpverleningsevenement 112 On Wheels konden bezoekers zelf ervaren hoe gevaarlijk het is om vlak langs het spoor te lopen.

Machinist voorkomt zelfdoding op station Maastricht

Een machinist heeft woensdagmorgen door snel te handelen een mogelijke zelfdoding kunnen voorkomen.

Verstoring treindienst Maastricht door spoorloper

De treindienst van en naar Maastricht was woensdagochtend een tijdje verstoord. Dit na een melding dat er iemand over het spoor zou lopen.

Spoorloper gesignaleerd: treinen moeten afremmen

Het treinverkeer rondom Venlo heeft donderdagmiddag last van een spoorloper.

Treinen rijden minder snel wegens wandelaar langs spoor

De treinen tussen Geleen en Beek rijden zondagochtend minder snel dan gebruikelijk. Dit omdat er een wandelaar langs het spoor loopt.

Aanrijding op spoor tussen Maastricht en Heerlen

Tussen Heerlen en Maastricht reden woensdagochtend geen treinen. Dit na een aanrijding met een persoon.

Treinen rijden minder snel vanwege spoorlopers

De treinen tussen Landgraaf en Haanrade rijden zondagavond minder snel dan normaal. Dit omdat er spoorlopers op het traject lopen.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten