Overslaan en naar de inhoud gaan

Spoor vermiste Ier leidt van Maastricht naar Duitsland

Geplaatst opzaterdag 7 juli 2018 - 12:36

De vermiste Ier John Power is mogelijk in Duitsland. De 20-jarige man werd op 9 juni voor het laatst gezien in Maastricht.

Power zou vanuit de Limburgse hoofdstad op de bus naar Duisburg zijn gestapt om vervolgens door te reizen naar Berlijn. Dat zegt zijn vader Michael tegen L1.

Psychische problemen
De ouders van John kwamen vrijdag in Maastricht aan om zelf mee te zoeken naar hun zoon. Al snel kwam de familie erachter dat John waarschijnlijk naar Duitsland is gegaan. Niet duidelijk is in welke toestand John verkeert. "Hij heeft psychische problemen en moet daarom op tijd zijn medicijnen nemen", zegt zijn vader.

Lees ook: Ierse familie zoekt in Maastricht naar vermiste zoon

Michael Power en zijn vrouw zijn vrijdagavond vertrokken naar Duisburg. Zaterdagochtend zijn ze doorgereisd naar Berlijn.

Puzzel compleet
Alhoewel het spoor naar het buitenland leidt, hopen de ouders nog steeds op hulp van Maastrichtenaren. "Wellicht heeft iemand John gezien in de bus naar Berlijn op 9 juni rond 04:30 uur of weet iemand waar hij is uitgestapt. Laat het ons dan weten, want alles helpt om deze puzzel compleet te maken", aldus vader Michael.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen