Overslaan en naar de inhoud gaan

Spoor van vernieling in villawijk Sittard

Geplaatst opmaandag 6 oktober 2014 - 11:11

In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn op verschillende plaatsen in de Sittardse villawijk Kollenberg vernielingen aangericht.

Een groep jongeren trok tussen 23.00 uur en 3.00 uur door de buurt en liet een spoor van vernieling achter. Volgens een wijkagent op Twitter is er sprake van veel schade. Zo moest een auto het bijvoorbeeld ontgelden. Deze werd door de jongeren op zijn kant gelegd.

Beelden
De politie vraagt bewoners van de villawijk om de beelden van hun beveiligingscamera’s te bekijken. Mogelijk zijn de daders hierop te zien.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Auto van stadstoezicht slaat over kop na aanrijding
Bekendste auto van Sittardse Kollenberg gaat onder de hamer
Paardenpension aan rand van Sittard
Sittardenaar draait door en vernielt woning
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen