Overslaan en naar de inhoud gaan

Spookrijder veroorzaakt dodelijk ongeluk op A2, snelweg dicht

Geplaatst opdonderdag 22 november 2018 - 21:18

Op de A2 bij Maarheeze heeft een spookrijder donderdagavond een dodelijk ongeluk veroorzaakt.

De spookrijder botste rond 21:00 uur op een andere personenauto. De bestuurder van die auto kwam om het leven. Een tweede inzittende raakte lichtgewond. De spookrijder werd met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Gezien bij Weert
De spookrijder werd vlak voor de fatale botsing gezien bij Weert. Daar reed hij richting Eindhoven tegen het verkeer in. Automobilisten waarschuwden direct de hulpdiensten, maar een crash kon niet worden voorkomen. Net over de provinciegrens bij Weert ging het uiteindelijk mis.

Update: Limburger komt om bij fatale crash met spookrijder op A2

Omleiding
De snelweg is voorlopig dicht. Verkeer vanuit Eindhoven naar Maastricht wordt omgeleid. Automobilisten wordt geadviseerd om te rijden via Venlo over de A67 en A73.

Steun jij ook 'L1 Samen voor de Voedselbank'? Meld je actie aan.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen