Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Spookrijdende Britse wegpiraat klemgereden in Heerlen

Geplaatst opzaterdag 1 augustus 2015 - 14:18

Een 44-jarige automobilist is vrijdagnacht na een wilde achtervolging door de politie klemgereden in Heerlen.

Agenten wilden de man, die afkomstig is uit Ierland, om 04:30 uur controleren omdat ze het vermoeden hadden dat hij met een slok op achter het stuur zat.

Tegen het verkeer in
Toen de automobilist dat door kreeg, kneep hij er tussenuit. De politieagenten zetten de achtervolging in en kregen daarbij hulp van meerdere collega's. De man scheurde met hoge snelheid via de Molenberg, Kerkraderweg, Euregioweg en de Beersdalweg richting Hoensbroek. Op sommige stukken reed de man tegen het verkeer in.

Klemgereden
Ter hoogte van Ten Esschen, bij de oprit van de N281, werd de man klemgereden door een politiewagen. Bij de achtervoling vielen geen gewonden. De automobilist werd, net als zijn 45-jarige bijrijdster uit Heerlen, aangehouden. De vrouw is inmiddels vrijgelaten, de man zit nog altijd vast.

Advertentie
Deel dit bericht via
Uit eigen keuken
Uitgelicht
Wat komt er op L1?

Daar hebben we de handige programmagids van L1 voor. Hier zie je direct hoe laat je favoriete programma op L1 TV of L1 Radio begint!

Kijk in de programmagids van L1
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Gerelateerde berichten

Dronken bestuurder probeert politiewagen van weg te beuken
Hoensbroekse krijgt vuistslag van inbreker
Criminele jeugdbende: Zes leiders zitten nog vast
Drie autodieven opgepakt bij vakantiepark
Uit eigen keuken
1Limburg De A2 tunnel
Uitgelicht
Stuur ons je foto’s van het A2-project

Het stadsbeeld rond de A2 in Maastricht is door de aanleg van de A2-tunnel ingrijpend veranderd. We zijn op zoek naar foto's van de A2 en het omliggende gebied in Maastricht vóór, tijdens en na het project.

Upload je foto's
1Limburg Verkiezingen 2018
Uitgelicht
Volg de gemeenteraadsverkiezingen op 1Limburg en L1

Op 21 maart gaan 30 van de 33 Limburgse gemeenten naar de stembus. In deze rubriek vind je het laatste verkiezingsnieuws uit de provincie.

Verkiezingsrubriek
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen