Overslaan en naar de inhoud gaan

Sponsor geeft Dumoulin groots welkom: korting op tompoucen

Geplaatst opdinsdag 20 augustus 2019 - 8:19

Mensen die niets met wielrennen hebben, profiteren mogelijk toch van de transfer van Tom Dumoulin naar Jumbo-Visma. De supermarktketen die zijn team sponsort trakteert klanten op tompoucen.

Liefhebbers betalen wel voor het gebakje, maar krijgen 'dankzij' Dumoulin twintig procent korting.

Transfer
Dat schrijft de supermarktketen op hun eigen Facebook-pagina. Ook staan er grote advertenties in kranten: 'Wat fantastisch dat je naar team Jumbo-Visma Cycling komt, Tom.' Dumoulin maakte maandag bekend de overstap naar de zwart-gele ploeg te maken. Hij tekent voor drie jaar bij de formatie van Frans Maassen.

Foto: Jumbo
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiƫnten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiƫnt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen