Rabobank zegt voetbal gedag: 'Risico op witwassen en fraude'

Rabobank accepteert per direct geen betaald voetbalorganisaties meer als nieuwe klant. Daarnaast probeert de bank de bestaande contracten met verschillende clubs, waaronder Roda JC, te beëindigen. Dat kan verstrekkende gevolgen hebben voor die club.

Geen vaste shirtsponsor voor Fortuna Sittard

Fortuna Sittard speelt dit seizoen zijn wedstrijden zonder vaste shirtsponsor. De club is er niet in geslaagd één grote vis te vangen en zal daarom dit seizoen vier keer met een andere sponsor op het shirt spelen.

Roda-sponsor is woedend: 'Wanbeleid en vriendjespolitiek'

De degradatie van Roda JC is zwaar gevallen bij Medisana, elektronicafabrikant én al jaren sponsor van de club uit Kerkrade. Op LinkedIn heeft de directeur van het bedrijf hard uitgehaald naar de degradant.

Nieuwe naam voor Eneco Tour

De Eneco Tour heeft een nieuwe naam: de BinckBank Tour.

Koopmans ziet geen brood in sponsornaam voor musea

CDA-gedeputeerde Ger Koopmans ziet het voorlopig niet gebeuren dat een provinciaal museum de naam van een grote sponsor krijgt.

Bedrijf betaalt vereniging 1000 euro per gevonden werknemer

Verenigingen hebben vaak grote moeite om aan sponsorgeld te komen. Maar een idee van het Maastrichtse bedrijf PDM opent wellicht nieuwe deuren.

ANP
Venrayse sponsor wist niks van strenge Olympische regels

Het Venrayse uitzend- en wervingsbureau Personato was niet op de hoogte van de strenge regels van het IOC die sponsoren verbieden zich tijdens de Olympische Spelen te bemoeien met hun sporter.

Lapt Venrayse sponsor Olympische regels aan laars?

Met een goedbedoeld Twitter- en Facebookbericht zou het Venrayse uitzend- en wervingsbureau Personato zomaar een eventuele medaille van de Nederlandse estafettezwemmers op het spel kunnen zetten.

KLG jaar langer hoofdsponsor bij Roda

KLG blijft ook komend seizoen de hoofdsponsor van Roda JC.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten