Overslaan en naar de inhoud gaan

Spokentochten Ell afgeblazen uit angst voor wilde zwijnen

Geplaatst opwoensdag 22 september 2021 - 6:42

Na meer dan 20 jaar komt er een einde aan de spokentochten die worden georganiseerd in de bossen bij Ell.

Door een groeiend aantal wilde zwijnen in het Heijkersbroek vindt de organiserende stichting Spook Ell het niet meer verantwoord om mensen 's avonds door het bos te laten banjeren en te laten schrikken.

De spokentochten worden sinds 1997 georganiseerd voor bijvoorbeeld bedrijfsuitjes, vriendenclubs of buurtverenigingen. Vier keer per jaar trokken de mensen achter de stichting verkleed de bossen in, om de deelnemers de stuipen op het lijf te jagen. De tochten die begin dit jaar gepland stonden, werden ook al afgeblazen. Toen was corona de reden.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten
Advertentie
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen

Meest gelezen