Overslaan en naar de inhoud gaan

Spoedoverleg fractievoorzitters Maastricht met Hoes

Geplaatst opwoensdag 3 december 2014 - 19:52

De fractievoorzitters van de Maastrichtse gemeenteraad zijn al meer dan een uur in spoedoverleg bijeen met burgemeester Onno Hoes.

De ingelaste vergadering wordt achter gesloten deuren gehouden, voorafgaand aan een al eerder geplande openbare commissievergadering.

In opspraak
Aanleiding tot het overleg is de publicatie van privé-gegevens van Hoes, die daardoor woensdag opnieuw in opspraak kwam.

Lees ook: Raad wil uitleg Hoes over publicatie privéberichten

Zoen-affaire
Verschillende raadsfracties lieten woensdagmiddag weten dat Hoes uitleg moet geven over die privéperikelen. Vorig jaar gaf de raad Hoes te verstaan dat hij niet meer in opspraak moest raken na de zoen-affaire met een jongere man, beter bekend als toyboy Ruud.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

'Geen vriendjespolitiek bij organisatie 200 jaar Koninkrijk'
Raad Maastricht akkoord met komst asielzoekers
Hoes wil in Maastricht blijven
Lintje voor Limburgse toparchitect Jo Coenen
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen