Overslaan en naar de inhoud gaan

Spitsstrook A2 dicht, door kabelbreuk werken camera's niet

Geplaatst opwoensdag 7 juni 2017 - 8:22

Door een breuk in een glasvezelkabel werken de camera's bij de spitsstroken op de A2 tussen knooppunt het Vonderen en Born niet.

De problemen begonnen dinsdagmiddag om 15:30 uur. In de nacht van dinsdag op woensdag is geprobeerd het probleem op te lossen, maar dat is niet gelukt.

Daarom bleef de spitsstrook tijdens de ochtendspits dicht. Rijkswaterstaat sprak in de ochtendshow van L1 de hoop uit dat de camera's het tijdens de avondspits weer doen.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Spitsstrook op A2 dicht vanwege vrachtwagen met klapband
Provincie wil versneld spitsstroken Weert-Eindhoven
Voortaan 112 bellen bij pech op A2 met spitsstroken
Kamer kijkt naar nieuw soort spitsstroken A2
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen