Overslaan en naar de inhoud gaan

Spitsen ontbreken bij MVV: 'Fit zijn is een vereiste'

Geplaatst opdonderdag 12 november 2020 - 17:16

Net als tegen NAC Breda ontbreken de MVV-aanvallers Jelle Duin en Joy-Lance Mickels in de derby tegen Roda JC Kerkrade, aanstaande zaterdag.

Duin kampt met een terugslag bij een liesblessure, terwijl coach Darije Kalezic in het geval van Mickels niet te spreken is over de fitheid van zijn speler.

Video: L1

Spitsen
"Totdat Mickels fit is, gaat hij ook niet spelen", zegt Kalezic over de Duitser, die een aangepast trainingsprogramma volgt. Door het ontbreken van Duin en Mickels is Arne Naudts de enige overgebleven pure spits in de MVV-selectie.

Naudts begon vrijdag in de basis tegen NAC, waarna Kalezic in de loop van de tweede helft middenvelder Thomas van Bommel nog in de punt van de aanval posteerde. Verder werden ook Timo Stavitski en Koen Kostons al eens als gelegenheidsspits opgesteld.

Lees ook: MVV'er Martina mist derby, VVV'er Arias zegt Curaçao af

Martina
Kalezic kan in de streekderby ook geen beroep doen op verdediger Shermar Martina. De rechtsback is op pad met het nationale team van Curaçao. MVV won geen één van haar laatste zes competitiewedstrijden. De tegenstander van zaterdag, Roda JC, wacht al zeven competitieduels op een zege.

L1 Radio
De wedstrijd Roda JC Kerkrade - MVV Maastricht is zaterdagavond live te volgen op L1 Radio. Om 20:00 uur begint de voorbeschouwing, om 21:00 uur volgt het rechtstreeks verslag van de derby.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen