Overslaan en naar de inhoud gaan

Spits ontbreekt bij VVV om leven van ander te redden

Geplaatst opmaandag 12 maart 2018 - 14:55

VVV mist spits Lennart Thy komende zaterdag in het uitduel tegen PSV. De speler gaat bloed afgeven om het leven van een leukemiepatiënt te redden.

De Duitser gaf zeven jaar geleden DNA af om in de toekomst mogelijk een doodziek persoon te helpen. Nu blijkt er een match met een leukemiepatiënt en kan hij een leven redden.

Ingreep
Vanwege de ingreep mist de speler deze week alle trainingen van de Venlonaren. De club heeft ingestemd met het verzoek van Thy. Bij L1 radio gaf trainer Maurice Steijn aan dat Thy alle vrijheid krijgt voor zijn ingreep.

Trefzeker
De spits scoorde afgelopen weekend nog in het duel tegen Excelsior. Ondanks zijn treffer verloren de geel-zwarten met 2-3.

Lees ook: Tandeloos VVV-Venlo in eigen huis onderuit

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen