Herkomst van spikkeltjes in Geleen opnieuw onzeker

Het is onwaarschijnlijk dat de zwarte spikkeltjes in de Geleense wijk Lindeheuvel afkomstig zijn van de plataanridderwants.

Chemelot biedt nieuw onderzoek naar spikkels aan

Chemelot heeft de gemeente Sittard-Geleen aangeboden nogmaals te laten onderzoeken welke stof zorgt voor de moeilijk afwasbare spikkels die op auto's in de wijk Lindenheuvel ontdekt werden.

Bureau wil onderzoek mysterieuze spikkels niet toelichten

Onderzoeksbureau Intertek uit Geleen wil niet toelichten waarom er geen spikkels op de auto's uit de getroffen wijk Lindenheuvel zijn onderzocht.

Roep om nieuw en onafhankelijk onderzoek naar spikkeltjes

Er moet een nieuw en onafhankelijk onderzoek komen naar de mysterieuze spikkels in Geleen.

Onderzoek naar mysterieuze spikkels Geleen rammelt

Het onderzoek naar spikkels op auto's en huizen in Geleen rammelt. De enige test die tot een uitslag leidde, is gedaan met een monster dat niet uit de getroffen buurt kwam.

Onderzoek gemeente: 'Herkomst spikkels blijft mysterie'

Nieuw onderzoek naar de herkomst van de spikkels in de Geleense wijk Lindenheuvel levert niets op. De spikkels houden de gemoederen daar al een tijdje bezig.

Nieuw onderzoek naar mysterieuze spikkels

De gemeente Sittard-Geleen laat opnieuw onderzoek doen naar de mysterieuze spikkeltjes in de wijk Lindenheuvel.

Opnieuw mysterieuze spikkeltjes op auto’s in Geleen

Opnieuw melden inwoners van de Meidoornstraat en de Van Galenstraat in Geleen dat er zwarte spikkels op hun auto’s zitten.

Chemelot: 'Olijfoliespikkels vielen ook elders’

Chemelot in Geleen denkt dat olijfoliespetters niet alleen in Lindenheuvel zijn neergeslagen, maar ook elders in de regio.

Mysterieuze spikkels alsnog opnieuw onderzocht

De gemeente Sittard-Geleen gaat alsnog onderzoek doen naar de mysterieuze spikkels die vorige week neerdaalden in de Meidoornstraat in Geleen.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten