Overslaan en naar de inhoud gaan

Spik & Span wint LVK voor derde keer

Geplaatst opvrijdag 26 januari 2018 - 22:59

Spik & Span heeft de 42e editie van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer (LVK) gewonnen. Het is de derde keer dat het Susterse duo het LVK wint.

Vrijdag vond in Kessel de finale van het 42e Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer (LVK) plaats.

Trofee
Spik & Span pakte de Bertha Paulissen-trofee met het lied 'Blieve'. Tweede werden Bjorn & Mieke met 'Droeëme mit de oeëge oop' en op de derde plek eindigden De Toddezèk met het lied 'Ach, dân zien we vân de straot aaf'.

De LVK-finale terugkijken kan hier.

Prijzen
De winnaar heeft een gegarandeerde plek op het podium van de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting, op carnavalszaterdag 10 februari in Venlo.

Twintig finalisten streden om de hoogste eer en dat was rechtstreeks op tv, radio, sociale media en L11Alaaf.nl te volgen. Nog eens kijken wie er allemaal meededen? Dat kan hier.

Meer carnavalsnieuws? Kijk dan ook op L11 Alaaf.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen