Overslaan en naar de inhoud gaan

Spijkers in gehaktbal: hond van pijnlijke dood gered

Geplaatst opvrijdag 5 mei 2017 - 22:43

Een hond uit Kronenberg is door een dierenarts van een pijnlijke dood gered, nadat iemand een gehaktbal gevuld met spijkers in zijn hok had gegooid.

Het dier had een deel van het vlees met de spijkers opgegeten en lag daarna twee uur op de operatietafel. De dierenarts haalde veertien spijkers uit de maag en de darmen van de hond.

Hond Ice
Het incident gebeurde vrijdagmiddag. Hond Ice van Kim Bouten uit Kronenberg was het slachtoffer. De hondenhater moet de weg goed kennen, want het hok van Ice staat achter in de tuin. Je kunt er alleen via een klein paadje komen.

Laaiend
Kim is laaiend op de onbekende dader. Op Facebook schrijft ze: "Welke achterlijk malloot is zo dapper geweest om dit bij Ice in zijn hok te gooien? Durf je dat ook recht in ons gezicht te komen melden? Laat me er maar niet achter komen, want dan ben je van mij."

Bijkomen
Hond Ice is vrijdagavond weer thuisgebracht en moet daar nu rustig bijkomen van de zware operatie. Kim Bouten heeft de zaak inmiddels bij de politie gemeld en gaat maandag naar het bureau om aangifte doen.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Honden verwaarloosd Maarheeze - 26 sep 2019
Maja kocht verwaarloosde pup: 'Ik ben erin getuind'
Omstanders redden twee honden uit snikhete auto in Horst
Politie schrikt van Frans busje in Sevenum
Herberg de Troost speelt in tuinbouwloods Kronenberg
Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen