Overslaan en naar de inhoud gaan

Spijkers in gehaktbal: hond van pijnlijke dood gered

Geplaatst opvrijdag 5 mei 2017 - 22:43

Een hond uit Kronenberg is door een dierenarts van een pijnlijke dood gered, nadat iemand een gehaktbal gevuld met spijkers in zijn hok had gegooid.

Het dier had een deel van het vlees met de spijkers opgegeten en lag daarna twee uur op de operatietafel. De dierenarts haalde veertien spijkers uit de maag en de darmen van de hond.

Hond Ice
Het incident gebeurde vrijdagmiddag. Hond Ice van Kim Bouten uit Kronenberg was het slachtoffer. De hondenhater moet de weg goed kennen, want het hok van Ice staat achter in de tuin. Je kunt er alleen via een klein paadje komen.

Laaiend
Kim is laaiend op de onbekende dader. Op Facebook schrijft ze: "Welke achterlijk malloot is zo dapper geweest om dit bij Ice in zijn hok te gooien? Durf je dat ook recht in ons gezicht te komen melden? Laat me er maar niet achter komen, want dan ben je van mij."

Bijkomen
Hond Ice is vrijdagavond weer thuisgebracht en moet daar nu rustig bijkomen van de zware operatie. Kim Bouten heeft de zaak inmiddels bij de politie gemeld en gaat maandag naar het bureau om aangifte doen.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Honden verwaarloosd Maarheeze - 26 sep 2019
Maja kocht verwaarloosde pup: 'Ik ben erin getuind'
Omstanders redden twee honden uit snikhete auto in Horst
Politie schrikt van Frans busje in Sevenum
Herberg de Troost speelt in tuinbouwloods Kronenberg
Overzicht
Hoofdredacteur voor een dag
Uitgelicht
Word Hoofdredacteur voor een dag

We geven je twee dagen L1 TV cadeau. Neem plaats op de stoel van hoofdredacteur van L1 en maak je eigen programmagids. Jij mag bepalen wat we uitzenden op maandag 23 en dinsdag 24 december,. Voor velen vrije dagen, met lekker veel tijd om ook overdag televisie te kijken.

Jij mag bepalen wat we uitzenden op 23 en 24 december.

Geef hier je favoriete programma's door
22 december op L1 TV: Ben Verbong Dag
Uitgelicht
Ben Verbong Dag op L1 TV

De Tegelse filmregisseur Ben Verbong zit 50 jaar in het vak. L1 viert dit jubileum 22 december met de Ben Verbong Dag.

De regisseur van onder meer de Nederlandse succesfilm ‘Het meisje met het rode haar’ maakte speciaal voor L1 een selectie. Bijvoorbeeld de film Honigfrauen over Oost- en Westduitsers gescheiden op vakantie aan het Balatonmeer. Of de lotgevallen van de Oostenrijkse Von Trapp Family. Maar ook vreemdelinghaat in een Berlijnse tram.

Bekijk hier de programmagids van 22 december
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen