Overslaan en naar de inhoud gaan

Spijkers in gehaktbal: hond van pijnlijke dood gered

Geplaatst opvrijdag 5 mei 2017 - 22:43

Een hond uit Kronenberg is door een dierenarts van een pijnlijke dood gered, nadat iemand een gehaktbal gevuld met spijkers in zijn hok had gegooid.

Het dier had een deel van het vlees met de spijkers opgegeten en lag daarna twee uur op de operatietafel. De dierenarts haalde veertien spijkers uit de maag en de darmen van de hond.

Hond Ice
Het incident gebeurde vrijdagmiddag. Hond Ice van Kim Bouten uit Kronenberg was het slachtoffer. De hondenhater moet de weg goed kennen, want het hok van Ice staat achter in de tuin. Je kunt er alleen via een klein paadje komen.

Laaiend
Kim is laaiend op de onbekende dader. Op Facebook schrijft ze: "Welke achterlijk malloot is zo dapper geweest om dit bij Ice in zijn hok te gooien? Durf je dat ook recht in ons gezicht te komen melden? Laat me er maar niet achter komen, want dan ben je van mij."

Bijkomen
Hond Ice is vrijdagavond weer thuisgebracht en moet daar nu rustig bijkomen van de zware operatie. Kim Bouten heeft de zaak inmiddels bij de politie gemeld en gaat maandag naar het bureau om aangifte doen.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Honden verwaarloosd Maarheeze - 26 sep 2019
Maja kocht verwaarloosde pup: 'Ik ben erin getuind'
Omstanders redden twee honden uit snikhete auto in Horst
Politie schrikt van Frans busje in Sevenum
Kinderopvangorganisaties Horst aan de Maas samen
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen