Overslaan en naar de inhoud gaan

Spijkers in gehaktbal: hond van pijnlijke dood gered

Geplaatst opvrijdag 5 mei 2017 - 22:43

Een hond uit Kronenberg is door een dierenarts van een pijnlijke dood gered, nadat iemand een gehaktbal gevuld met spijkers in zijn hok had gegooid.

Het dier had een deel van het vlees met de spijkers opgegeten en lag daarna twee uur op de operatietafel. De dierenarts haalde veertien spijkers uit de maag en de darmen van de hond.

Hond Ice
Het incident gebeurde vrijdagmiddag. Hond Ice van Kim Bouten uit Kronenberg was het slachtoffer. De hondenhater moet de weg goed kennen, want het hok van Ice staat achter in de tuin. Je kunt er alleen via een klein paadje komen.

Laaiend
Kim is laaiend op de onbekende dader. Op Facebook schrijft ze: "Welke achterlijk malloot is zo dapper geweest om dit bij Ice in zijn hok te gooien? Durf je dat ook recht in ons gezicht te komen melden? Laat me er maar niet achter komen, want dan ben je van mij."

Bijkomen
Hond Ice is vrijdagavond weer thuisgebracht en moet daar nu rustig bijkomen van de zware operatie. Kim Bouten heeft de zaak inmiddels bij de politie gemeld en gaat maandag naar het bureau om aangifte doen.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Honden verwaarloosd Maarheeze - 26 sep 2019
Maja kocht verwaarloosde pup: 'Ik ben erin getuind'
Omstanders redden twee honden uit snikhete auto in Horst
Politie schrikt van Frans busje in Sevenum
Herberg de Troost speelt in tuinbouwloods Kronenberg
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen