Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Spierbundel Wayne doet mee aan Ex on the Beach All Stars

Geplaatst opdinsdag 2 april 2019 - 17:15

Wayne Siebenga keert terug bij het populaire MTV-programma Ex on the Beach Double Dutch. De Sittardenaar, die inmiddels in Maastricht woont, doet mee aan een speciale all star-editie van het programma.

Siebenga is gestrikt voor de lustrumeditie van het programma, waar alleen maar bekenden aan mee zullen doen.

Ex on the Beach
Siebenga deed een paar jaar geleden mee aan het eerste Nederlandse seizoen van het programma. Hij kwam toen in het nieuws nadat hij in het MTV-programma ruzie kreeg met een andere deelnemer. Uiteindelijk groeide hij na zijn optreden op tv uit tot semi-bekende Limburger.

Original
De 27-jarige Siebenga wordt door MTV een ware 'original' genoemd. "Tijd om wat orde te scheppen in deze chaos", zegt de spierbundel in een video op YouTube. De breedgeschouderde hunk is niet de enige all star die al bekend is gemaakt. Ook Harrie, die aan het laatste seizoen meedeed, is binnenkort weer op de buis te bewonderen.

Luxe villa
Het concept van het Ex on the Beach is simpel: vrijgezellen worden in een luxe villa gepropt en vervolgens komen er één voor één exen om de boel te verstoren. "Ik ga gewoon mezelf zijn", zo belooft de Limburgse Ex on the Beach-routinier. Het nieuwe seizoen is vanaf 19 mei te zien.

Feestbeest
In het dagelijks leven brengt Siebenga de nodige uren door in de sportschool en organiseert hij feesten. Het professionele feestbeest is een van de oprichters van Rave Atelier, een populaire raveparty.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Advertentie
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen