Overslaan en naar de inhoud gaan

Spierbundel Wayne doet mee aan Ex on the Beach All Stars

Geplaatst opdinsdag 2 april 2019 - 17:15

Wayne Siebenga keert terug bij het populaire MTV-programma Ex on the Beach Double Dutch. De Sittardenaar, die inmiddels in Maastricht woont, doet mee aan een speciale all star-editie van het programma.

Siebenga is gestrikt voor de lustrumeditie van het programma, waar alleen maar bekenden aan mee zullen doen.

Ex on the Beach
Siebenga deed een paar jaar geleden mee aan het eerste Nederlandse seizoen van het programma. Hij kwam toen in het nieuws nadat hij in het MTV-programma ruzie kreeg met een andere deelnemer. Uiteindelijk groeide hij na zijn optreden op tv uit tot semi-bekende Limburger.

Original
De 27-jarige Siebenga wordt door MTV een ware 'original' genoemd. "Tijd om wat orde te scheppen in deze chaos", zegt de spierbundel in een video op YouTube. De breedgeschouderde hunk is niet de enige all star die al bekend is gemaakt. Ook Harrie, die aan het laatste seizoen meedeed, is binnenkort weer op de buis te bewonderen.

Luxe villa
Het concept van het Ex on the Beach is simpel: vrijgezellen worden in een luxe villa gepropt en vervolgens komen er één voor één exen om de boel te verstoren. "Ik ga gewoon mezelf zijn", zo belooft de Limburgse Ex on the Beach-routinier. Het nieuwe seizoen is vanaf 19 mei te zien.

Feestbeest
In het dagelijks leven brengt Siebenga de nodige uren door in de sportschool en organiseert hij feesten. Het professionele feestbeest is een van de oprichters van Rave Atelier, een populaire raveparty.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen