Overslaan en naar de inhoud gaan

Spierbundel Wayne doet mee aan Ex on the Beach All Stars

Geplaatst opdinsdag 2 april 2019 - 17:15

Wayne Siebenga keert terug bij het populaire MTV-programma Ex on the Beach Double Dutch. De Sittardenaar, die inmiddels in Maastricht woont, doet mee aan een speciale all star-editie van het programma.

Siebenga is gestrikt voor de lustrumeditie van het programma, waar alleen maar bekenden aan mee zullen doen.

Ex on the Beach
Siebenga deed een paar jaar geleden mee aan het eerste Nederlandse seizoen van het programma. Hij kwam toen in het nieuws nadat hij in het MTV-programma ruzie kreeg met een andere deelnemer. Uiteindelijk groeide hij na zijn optreden op tv uit tot semi-bekende Limburger.

Original
De 27-jarige Siebenga wordt door MTV een ware 'original' genoemd. "Tijd om wat orde te scheppen in deze chaos", zegt de spierbundel in een video op YouTube. De breedgeschouderde hunk is niet de enige all star die al bekend is gemaakt. Ook Harrie, die aan het laatste seizoen meedeed, is binnenkort weer op de buis te bewonderen.

Luxe villa
Het concept van het Ex on the Beach is simpel: vrijgezellen worden in een luxe villa gepropt en vervolgens komen er één voor één exen om de boel te verstoren. "Ik ga gewoon mezelf zijn", zo belooft de Limburgse Ex on the Beach-routinier. Het nieuwe seizoen is vanaf 19 mei te zien.

Feestbeest
In het dagelijks leven brengt Siebenga de nodige uren door in de sportschool en organiseert hij feesten. Het professionele feestbeest is een van de oprichters van Rave Atelier, een populaire raveparty.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Download 't OLS-Spel en schiet mee!
Uitgelicht
Geef ook je team op voor het OLS komende zondag!

Al meer dan honderd jaar is het jaarlijkse Oud Limburgs Schuttersfeest (OLS) een van de grootste culturele evenementen in Limburg. Vanwege de coronacrisis gaat het OLS dit jaar niet door. L1 heeft een alternatief ontwikkeld: schieten via een app.

Dankzij de gratis app kun je zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Mikken op de bölkes, rekening houden met de wind. En hoe is het met de spanning?

Zondagmiddag 5 juli kunnen zestallen via de app tegen elkaar spelen. ‘Echte’ schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs en families kunnen deelnemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Download hier de gratis app en geef je team op
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen