Overslaan en naar de inhoud gaan

Speurhonden vinden vrouw onderkoeld terug

Geplaatst opvrijdag 21 januari 2022 - 6:25

Een 68-jarige vrouw uit Maastricht die sinds donderdagochtend 9:00 uur vermist was, is vrijdagnacht onderkoeld teruggevonden dankzij speurhonden.

Dat gebeurde na een zoekactie van zes uur. Volgens een woordvoerder van de politie was ze enkele meters naar beneden gevallen. De vrouw is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Vermist
De vrouw liet haar hond donderdag uit op de Sint Pietersberg, maar haar viervoeter liep later op de dag zonder haar baasje rond. De politie stuurde een burgernetbericht en startte donderdagavond rond 20.00 uur een zoekactie. Daarbij werd onder meer gezocht met een helikopter, de landelijke eenheid en vier speurhonden waarvan twee uit België.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen