Overslaan en naar de inhoud gaan

Speurhond pakt inbrekers op milieupark Heukelom

Geplaatst opzondag 24 februari 2019 - 9:41

Met hulp van een speurhond heeft de politie zondagmorgen vroeg twee inbrekers opgepakt op een milieupark in Heukelom.

Een voorbijganger meldde rond middernacht dat er twee mensen met zaklampen rond aan het schuimen waren op het recycling- en afvaldepot van de gemeente Bergen.

De politie ging kijken en kon meteen een man uit Milsbeek bij de kladden grijpen, die net spullen aan het wegnemen was van het milieupark. De tweede inbreker had zich verstopt, maar toen een politiehond assistentie kwam verleden kregen de agenten ook hem te pakken. Deze verdachte komt uit Siebengewald, en werd net als zijn handlanger opgesloten op het politiebureau in Venlo.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen