Overslaan en naar de inhoud gaan

Speurhond pakt inbrekers op milieupark Heukelom

Geplaatst opzondag 24 februari 2019 - 9:41

Met hulp van een speurhond heeft de politie zondagmorgen vroeg twee inbrekers opgepakt op een milieupark in Heukelom.

Een voorbijganger meldde rond middernacht dat er twee mensen met zaklampen rond aan het schuimen waren op het recycling- en afvaldepot van de gemeente Bergen.

De politie ging kijken en kon meteen een man uit Milsbeek bij de kladden grijpen, die net spullen aan het wegnemen was van het milieupark. De tweede inbreker had zich verstopt, maar toen een politiehond assistentie kwam verleden kregen de agenten ook hem te pakken. Deze verdachte komt uit Siebengewald, en werd net als zijn handlanger opgesloten op het politiebureau in Venlo.

Deel dit bericht via
Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen