Overslaan en naar de inhoud gaan

Speurhond pakt inbrekers op milieupark Heukelom

Geplaatst opzondag 24 februari 2019 - 9:41

Met hulp van een speurhond heeft de politie zondagmorgen vroeg twee inbrekers opgepakt op een milieupark in Heukelom.

Een voorbijganger meldde rond middernacht dat er twee mensen met zaklampen rond aan het schuimen waren op het recycling- en afvaldepot van de gemeente Bergen.

De politie ging kijken en kon meteen een man uit Milsbeek bij de kladden grijpen, die net spullen aan het wegnemen was van het milieupark. De tweede inbreker had zich verstopt, maar toen een politiehond assistentie kwam verleden kregen de agenten ook hem te pakken. Deze verdachte komt uit Siebengewald, en werd net als zijn handlanger opgesloten op het politiebureau in Venlo.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen