Overslaan en naar de inhoud gaan

Speurhond ingezet bij zoekactie vermiste Heerlenaar

Geplaatst opzaterdag 4 januari 2020 - 13:11

Vrienden en familie van de vermiste Heerlenaar Flynn Posthumus gaan zaterdag met een speurhond in Helmond op zoek naar de vermiste Limburger.

Verder gaan ze ook weer flyeren op straat, zo laat zijn moeder Gisella Basten weten.

Vermist
De 24-jarige Heerlenaar vierde de jaarwisseling in Helmond. Hij was daar met een vriend. Op 1 januari verliet hij rond 4:00 uur een café in de Helmondse binnenstad. De Heerlenaar zou naar het huis van zijn vriend gaan, maar kwam daar uiteindelijk nooit aan.

Lees ook: Moeder vermiste Flynn: 'Ik ben vreselijk ongerust'

Bewakingsbeelden
Een eerdere fyleractie leverde nog niks op. Daarom gaan vrienden en familie van de Heerlenaar nogmaals de straat op. De moeder van Flynn laat verder weten dat ze zaterdagmiddag op het politiebureau van Helmond bewakingsbeelden gaan bekijken.

Lees ook: Heerlenaar Flynn vermist sinds nieuwjaarsnacht

Tips
De politie spreekt inmiddels van een urgente vermissing. Volgens een woordvoerder zijn er al 'veel tips' binnengekomen. Hoeveel tips kon de woordvoerder niet zeggen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen